Tietoja käyttöoikeudesta

Toiminto ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Käyttöoikeus on määräaikainen Kaspersky Small Office Securityn käyttöoikeus, joka myönnetään allekirjoitetun käyttöoikeussopimuksen (loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen) ehtojen mukaisesti.

Palveluiden laajuus ja voimassaoloaika riippuvat käyttöoikeudesta, jolla sovellusta käytetään.

Seuraavat käyttöoikeustyypit tarjotaan:

Voit hankkia Kaspersky Small Office Securityn ilmaisen kokeiluversion ennen käyttöoikeuden ostamista. Kaspersky Small Office Securityn kokeiluversio on käytettävissä lyhyen kokeilujakson ajan. Kun kokeilujakso on umpeutunut, Kaspersky Small Office Securityn kaikki ominaisuudet kytkeytyvät pois käytöstä. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava käyttöoikeus.

Kaspersky Small Office Security voidaan asentaa seuraaviin laitteisiin:

Kaspersky Small Office Security -käyttöoikeus oikeuttaa sinut käyttämään Kaspersky Password Manageria.

Saat pääsyn myös Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin laitteiden suojauksen hallinnoimiseksi.